İSTANBUL / BAHCELİEVLER - Kuleli Anaokulu

Mrt

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Avrupa Yakası İlkyardım Eğitim Merkezinin düzenlediği İlk Yardım Eğitim semineri, eğitmen Engin EKİN tarafından 01.03.2024 tarihinde okulumuzda verilmiştir. Eğitim anaokulu öğrencilerine ve velilerine yönelik ayrı zaman dilimlerinde planlanarak gerçekleştirilmiştir. Katılım gösteren tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

12-16 Şubat 2024 tarihinde düzenlenen; Milli Uzay Programı kapsamında Uluslararası Uzay İstasyonunda bilimsel çalışmalar gerçekleştiren ilk Türk Astronotu “Alper GEZERAVCI” temalı resim yarışmasına okulumuzdan bir öğrenci katılım sağlamıştır. Öğrencimize teşekkür ederiz.

Eyl

2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılı öğrenci kayıtlarımız sona ermiştir. Gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz.